KLAR FOR SEMESTER START?

Endelig er vi snart i gang med et helt nytt semester på Quick Style Studio. Vi gleder oss til å se alle igjen etter en lang ferie og mange nye fjes. 

Quick Style fokuserer veldig mye på at de som går hos oss skal kunne ha en frihet til å kunne uttrykke seg innenfor varierte kunstformer. Vi viser også at det er fullt mulig å danse hos oss uten at det tar mye tid av studie og jobb med kun 2-3 timer om dagen. 

Miljøet vi har klart å skape på Quick Style Studio er et miljø hvor man inspirerer hverandre innenfor flere områder enn bare dans. 

Dette semesteret er veldig spesielt med en del nye ting som er lagt til:

SATURDAY VIBE

Et event som holdes 1 gang i måneden hvor vi har danseoppvisning av Quick Style elever, QnA med instruktører/andre gjester og en jam. Dette er en intim kveld hvor vi ønsker at folk blir kjent og kan inspirere og dele med hverandre.

 

FRIDAY CREW CLASS

Fredager kommer det til å bli holdt en klasse som undervises av et crew eller representative fra et crew. (feks. Duo, Aces, TQS, Quick og fler)

Påmelding og registrering er åpen nå på www.quickstylestudio.com

Vi sees!

-Quickstyle Studio

GRATIS WORKSHOP MED QUICK CREW

GRATIS WORKSHOP

På Lørdag den 20. August holdes det en GRATIS workshop med Quick Crew. Quick Crew har reist verden rundt og holdt workshop i ulike land siden 2010. Guttene har undervist på et av verdens mest populære camper og tours som US Movement Lifestyle Tour, Urban Dance Camp, SDK og mange fler. Førstkommende Lørdagen har du sjansen til å delta i deres workshop helt GRATIS. Alle danseglade som liker litt utfordring og vil oppleve hvordan det er å delta i en workshop er velkomne.

Oppmøte for registering er 13:30 (ingen kostnader)

QUICK CREW 1

Første klasse starter 14:00-15:30

QUICK CREW 2

Andre klasse starter 16:00 - 17:30

 

Denne dagen er det også mulig å melde seg på Quickstyle Semesteret. (betaling med både kort og kontant er mulig)