VISJON

Quick Style ønsker å bidra til å gi medlemmene en trygg og positiv hverdag fylt med glede og positivitet. Vi ønsker å bistå medlemmene på veien mot deres drømmer og mål, gi de gode råd, og veilede dem i riktige retninger slik at de kan bygge den selvtilliten de trenger for å komme seg opp og frem. Vi bruker dans og koreografi allsidig; som trening, meditasjon og som et avbrekk fra en ellers hektisk hverdag.

Quick Style har fokus på sunn helse og ønsker å være gode forbilder for medlemmene vi har. Vi er sørger for å håndplukke riktig musikk, velge bevegelser og lage koreografier som utfordrer medlemmene fysisk, mentalt og følelsesmessig. Vi har et fokus på å lære bort god teknikk og rytme.

Vi ser tydelig at medlemmene hos oss utvikler selvtillit, et sunt selvbilde og gode vennskap. Ungdom er i en fase i livet der hverdagen styres av følelser med en hormonell ubalanse og manglende evne til å kontrollere denne følelseskarusellen. Vi ser at miljøet på Quick Style Studio representerer en trygg bane der de kan utfolde seg, finne ut av hvem de er, ønsker å være og ønsker å bli. Dansen hjelper de å uttrykke følelser det kan være vanskelig å snakke høyt om. Dansen skaper en underliggende relasjon mellom medlemmene som kobler de sammen gjennom usynlig bånd og som sørger for at de føler seg en del av noe, en del av en familie.

I løpet av årene har vi sett mange ungdommer bli voksne, og vi kan se at de har blitt gode voksne med god arbeidsmoral, gode holdninger og sterk selvdisiplin. Dette er dette vi ønsker å bidra med. Quick Style Studio representerer en arena der ungdom kan komme å være i fysisk aktivitet, lære gode og sunne holdninger, og bli en del av et stort allsidig samhold. På Quick Style Studio får du mulighet til å riste løs på kroppen til god musikk, avlaste hodet og møte personer fra hele Oslo som representerer ulike dansestiler, kulturer, og miljøer. Vi ønsker å spre glede og positivitet og ønsker personer i alle aldre, nybegynnere, mosjonister, og proffe i alle farger og med særegne personligheter.